Vesti

DELTA HEAVY u Novom Sadu
01.02.2017. | |

Britanski elektronski duo DELTA HEAVY nastupiće u Hali 1/A Novosadskog sajma 25. marta, u sklopu proslave 5. rođendana organizacije Drop Sensei. Ovaj dvojac nikada nije nastupio u regionu, pa se očekuje ogromno interesovanje, a uz njih nastupiće i liquid drum and bass majstori Silence Groove iz Poljske.

Delta Heavy u Novom Sadu

Delta Heavy predstavljaju jedno od vodećih imena prestžne kuće RAM Records koja okuplja najveća imena bass muzike. Nakon nekoliko EP izdanja i mnoštva singlova i remiksa sa milionskim pregledima na internet stranicama, 2016. konačno izdaju svoj debi album "Paradise Lost" koji će predstaviti i u Novom Sadu.

Njima se pridružuje veoma mladi i talentovani producent iz Poljske Silence Groove, predstavnik Fokuz Recordings etikete, koji je poprimio simpatije publike u svetu zbog svog unikatnog liquid drum and bass zvuka i za kratko vreme, njegovo ime se probilo u sam vrh svetske scene. Podršku i ulogu domaćina doprineće iskusni vetaran Safety Breaks iz Hrvatske i umetnici iz Srbije, Tendo, Friski, C Crritz i MC Bo_JAH.

Pretprodaja se vrši na www.gigstix.com, kao i na glavnoj Gigs Tix biletarnici u ulici Kralja Aleksandra 12 (TC Pariski magazin). Takođe kartu možete kupiti u celoj Srbiji, samo proverite adrese prodajnih mesta na ovom linku. Cena karata u pretprodaji iznosi 790rsd, i one se nalaze u ograničenoj seriji. Regularna cena u pretprodaji biće 990 rsd, dok će na vratima, ako ih bude, ulaznice biti skuplje. Dostune su i VIP ulaznice po ceni od 1990 rsd, a one podrazumevaju boravak u zasebnom prostoru, zajedno sa članovima organizacije, kao i izvođačima.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.