Vesti

THE OFFSPRING predvode Punk Rock Holiday 1.7
01.02.2017. | |

Punk Rock Holiday za ovu godinu pripema nešto specijalno, a program u potpunosti opravdava takve najave. Naime, festival je objavio kompletan program odjednom, a svi fanovi punk rock zvuka mogu samo da budu zadovoljni. Pored The Offspring, koji će nastuputi nultog dana, posetioci će imati priliku da vide Pennywise, Ignite, Propagandhi, Anti-Flag, Toy Dolls, Good Riddance, Less Than Jake i mnoge druge.

Ulaznice za festival rasprodate su u toku samo jednog dana, ali bendovi koji će nastupiti na Beach bini imaju kontigent za prodaju. Kompletan program možete pogledati u nastavku.

Punk Rock Holiday 1.7

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.