Vesti

GREEN DAY i RANCID zajedno u Budimpešti
28.01.2017. | |

Budimpeštanska Papp Laszlo Arena biće ovog leta domaćin velikog punk rock koncerta. U sklopu svoje Revolution Radio turneje, mađarsku prestonicu posetiće GREEN DAY, koji će sa sobom voditi još jedno legendarno ime žanra - RANCID. Datum koncerta je 18. jun, a ulaznice su već u prodajim po ceni od 12 990 foriniti (oko 5 200rsd), i mogu se kupiti putem sajta ticketportal.hu.

Green Day

Osim toga što i jedan i drugi bend spadaju među najveća imena žanra svih vremena, imaju i zanimljivu istoriju. Oba bedan pripadaju takozvanim "Bay Area" punk rock bendovima, koji su zajedno odrastali i razvijali se. Frontmen sastava Green Day, Billie Joe Armstrong ne krije koliki uticaj je na njega, kao i na njegov bend imao sastav Rancid kome se čak na kratko priključio početkom devedestih godina prošlog veka. Organizatori najavljuju spektakl, a mi nemamo zašto da im ne verujemo.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.