Vesti

'Emperor of Sand' benda MASTODON stiže u martu, poslušajte prvi singl!
27.01.2017. | |

Pre samo nekoliko dana MASTODON su predstavili omot novog albuma u varijanti od 360º dok su već danas poznati svi detalji albuma koji će se pojaviti poslednjeg dana marta.

'Emperor of Sand' benda MASTODON stiže u martu, poslušajte prvi singl!

Album koji nosi naziv "Emperor Of Sand" će se pojaviti 31. marta na svim digitalnim servisima, dok je već sada moguć preorder. Album će biti dostupan i na vinilu, koji sadrži set bojica i omot koji ćete moći sami da ofarbate. I to nije sve. Bend je u etar pustio i prvi singl, a radi se o numeri "Sultan's Curse" koju možete poslušati ispd. Omot i lista pesama izgledaju ovako:

'Emperor of Sand' benda MASTODON stiže u martu, poslušajte prvi singl!TODON stiže u martu, poslušajte prvi singl!

01. Sultan's Curse
02. Show Yourself
03. Precious Stones
04. Steambreather
05. Roots Remain
06. Word To The Wise
07. Ancient Kingdom
08. Clandestiny
09. Andromeda
10. Scorpion Breath
11. Jaguar God


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.