Vesti

U prodaji poslednjih 200 ulaznica za DROPKICK MURPHYS u Zagrebu
27.01.2017. | |

Legende celtic punk zvuka DROPKICK MURPHYS stižu u region, a interesovanje za ove nastupe je nestvarno. Beogradski koncert 8. februara je odavno rasprodat, a oni koji nisu uspeli da dođu do ulaznice, mogu da pogledaju bend u zagrebačkoj Tvornici Kulture, i to ako požure.

Dropkick Murphys - 11 Short Stories of Pain And Glory (2017)

Na krilima novog albuma "11 Short Stories of Pain and Glory", bend već uveliko žari i pali binama po Evropi, u sastavu svojih sugrađana Slapshot, a za zagrebački koncert ostalo je još manje od 200 karata, i po svim prognozama i on će vrlo brzo biti rasprodat.

Ulaznice za ovaj koncert koštaju 170, dok će na dan koncerta njihova cena biti 190 kn. Moguće ih je kupiti u Dirty Old Shop-u, te online na www.dirtyoldempire.com.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.