Vesti

TETRAPANK i BUNKER13 u subotu u klubu Rock House II
26.01.2017. | |

Nakon kratkotrajnog hijatusa, novosadski sastav TETRAPANK će u subotu nastupati u Novom Sadu zajedno sa svojim prijateljima BUNKER 13 u klubu Rock House II (Bulevar Despota Stefana 11, pored helikoptera). Početak svirke koja će se održati 28. januara je zakazan za 22 sata, dok se ulaz neće naplaćivati.

Oba benda najavljuju odlične koncerte, a kako saznajemo potrudili su se i da razglas u klubu bude kako treba, stoga vas ništa ne može sprečiti da uživate u dobrom punk rock zvuku.

TETRAPANK i BUNKER13 u subotu u klubu Rock House II

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.