Vesti

Beogradski sastav NULA najavljuje prvi EP krajem februara
26.01.2017. | |

Beogradski sludge sastav NULA najavio je svoje prvo zvanično izdanje. Nakon demo kasete koju su izbacili posredstvom underground izdavača Grim Reaper Records, ova petorka će svoj prvi EP izbaciti za britansku kuću Black Bow Records i to u digitalnom obliku 24. februara.

Beogradski sastav NULA najavljuje prvi EP krajem februara

EP je sniman u studiju Blaze krajem 2016. godine u saradnji sa Rastkom Rašićem i Milošem Mihajlovićem. Artwork potpisuje Dimitrije Miljković.

Bend postoji od kraja 2013. godine i sada radi u sastavu Miloš Milošević (vokal), Milan Vićić (gitara), Strahinja Knežević (gitara), Marko Mijajlović (bas) i Milan Sarić (bubanj). Omot i listu pesama EP-a "Kenoma" možete videti ispod.

Beogradski sastav NULA najavljuje prvi EP krajem februara

01. Trošenje tela
02. Silazak u prah
03. Usnuo - Savršen - Sam

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.