Vesti

ANTI-FLAG objavili koncertni album 'Live Vol. 1'
27.01.2017. | |

Američki punk rock sastav ANTI-FLAG, jedan od najvažnijih predstavnika žanra poslednje dve decenije objavio je koncertni album "Live Vol. 1". Izlazak albuma poklopio se sa početkom rada novog američkog predsednika, koji je već dugo meta žestokih kritika ovog sastava.

Anti-Flag

Borba između novog predsednika i benda traje već duže vreme, a poslednji u nizu protestnih poteza benda bilo je izdavanje singla na ploči, u koju su utisnuti komadi spaljene amerike zastave. Sav prihod išao je u humanitarne svrhe - organizacijama koje se bore za prava izbeglica i seksualnih manjina, a potez je stigao kao odgovor na inicijativu Donald-a Trump-a da se svako nepoštovanje ili spaljivanje zastave smatra krivičnim delom, te kažnjava godinom zatvora ili oduzimanjem državljanstva. "Live Vol. 1" možete poslušati u nastavku.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.