Vesti

Zavirite u omot novog MASTODON albuma (360º)!
26.01.2017. | |

Sigurno je da metalci iz Atalante ne odmaraju. Nakon što smo najavili da se nalaze u studiju i da su u završnoj fazi snimanja novog albuma koji će se pojaviti ove godine, MASTODON su već predstavili kako će izgledati omot novog albuma i svim fanovima dali šansu da isti vide u verziji od 360 stepeni.

Više informacija o novom izdanju nema, sem malog tizera u vidu muzike koja će se naći na istom, a sve to možete pogldati na ovom linku. Sigurno je da nas čeka novo Mastodon remekdelo koje će naslediti album "Once More 'Round The Sun" koji je izašao 2014. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.