Vesti

ORGANIZED CHAOS objavili novi singl, poslušajte 'Cinnamon'
25.01.2017. | |

Pune četiri godine nakon prvenca "Inner Conflict" beogradski progressive metal sastav ORGANIZED CHAOS objavio je novi singl. U pitanju je numera "Cinnamon" koju možete poslušati na svim online servisima, a ona ujedno najavljuje novo izdanje ovog benda. Ispod možete poslušati ovaj singl i ne zaboravite da podelite svoje utiske sa nama.

Za fantastičan omot i ovog puta je zaslužan Vladimir Lalić, koji pored toga zaslužan za teskt, muziku i aranžman, a pored njega na ovom izdanju su svirali Bojan Kvočka (bas), Benjamin Lechuga (gitara), David Maxim Micić (klavijature) i Milan YEQY Jejina (bubnjevi).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.