Vesti

Tribina 'Online 'n' Rock 'n' Roll' u četvrtak u Novom Sadu
25.01.2017. | |

U četvrtak 26. januara sa početkom u 19 časova u novosadskom klubu Lazino Tele (Laze Telečkog 16) održaće se tribina "Online 'n' Rock 'n' Roll". Ulaz na tribinu je slobodan.

Tribina 'Online 'n' Rock 'n' Roll' u četvrtak u Novom Sadu

Kako se rock kultura snalazi u „online sferi“, koliko je važno prisustvo bendova na internetu i koliko domaći bendovi, klubovi i festivali koriste potencijale interneta su samo neka od pitanja kojih će se se govornici ove tribine dotaći, a cilj i jeste da se i posetioci uključe u raspravu.

Na tribini će govoriti Predrag Novković (pomoćnik glavnog urednika O radija), Aleksandar Radukin (Homepage Co-Founder, Social Media Manager) i Marko Ristić (glavni i odgovorni urednik Nocturne magazina), dok je moderator ove priče Dejan Pataki (patakblog.com).

Informacije o tribini Online n’n Rock ‘n’ Roll možete pratiti na Facebook stranici Lazinog Teleta, a sam dogadjaj na sledećem linku - https://www.facebook.com/events/1836226213292836/.

Ove godine Lazino Tele obeležava svoj deseti rođendan i kako sami ističu nizom aktivnosti trudiće se da ovaj jubilej proslave na način kako dolikuje jednom ozbiljnom pabu. U planu su tribine koje će se baviti raznim kulturnim fenomenima iz sfere muzike, a uskoro će najaviti i mali festival.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.