Vesti

INTERPOL dolaze u Beograd 13. avgusta
23.01.2017. | |

Njujorški alternative/indie rock bend INTERPOL, jedan od najpopularnijih i najcenjenijih bendova ovog žanra danas, stiže 13. avgusta na beogradsku tvrđavu Kalemegdan.

Karte za beogradski koncert se u prodaju puštaju u petak 27. januara preko prodajne mreže Evetim po ceni od 1790 dinara za parter i 2490 dinara za VIP terasu, dok će određeni broj ulaznica biti dostupan već od srede putem zvaničnog sajta benda.

Interpol

Ovaj zanimljivi trojac - gitarista i pevač Paul Banks, gitarista Daniel Kessler i bubnjar Sam Fogarino - najavio je letnju turneju po Evropi kojom će obeležiti 15 godina od izlaska prvog albuma "Turn On The Bright Lights" i koji će u celosti izvesti na svim ovim koncertima.

Priča o ovom sastavu počinje u Njujorku 1997. godine kada su pomenuti Banks i Kessler, te basista Carlos Dengler i bubnjar Greg Drudy oformili bend. Tri godine kasnije Drudy napušta bend i na njegovo mesto dolazi Sam Fogarino. Od tada su objavili pet studijskih albuma, a poslednje izdanje "El Pintor" je izašlo 2014. godine. Trenutno rade na novom materijalu koji bi trebalo da izdaju sledeće godine. Bend je veoma hvaljen od strane kritike i ima brojne fanove širom sveta, a sve ovo vreme koliko sviraju ostali su verni svom prepoznatljivom mračnom zvuku i stavu, te pesmama na kojima dominiraju himnični refreni i duboki, teatralni vokali.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.