Vesti

Poznato ime novog albuma benda STONE SOUR
23.01.2017. | |

Već smo pisali da popularni američki sastav STONE SOUR vredno radi na novom albumu, nasledniku duplog albuma "House of Gold And Bones". Frontmen ovog i benda Slipknot, Corey Taylor, otkrio je da će novi album nositi ime "Hydrograd" i da će biti izdat na leto za izdavača Roadrunner Records. Bend trenutno snima album u studiju Sphere u Holivudu.

Postava benda Stone Sour

Frontmen je takođe otkrio: "Radimo sve kao nekada. Snimamo album uživo i onda preko toga snimamo ostatak. Snimamo jednu pesmu po danu, a već smo snimili devet i na pola puta smo do kraja. I da, zvuči sjajno, najbolji materijal koji smo ikada napisali."


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.