Vesti

THE GROUNDLESS objavili video za numeru 'Nightmare', uskoro EP
20.01.2017. | |

Bend o kojem smo pre neki dan pisali, upravo je krenuo u promotivnu kampanju svog prvog izdanja koje će se pojaviti tokom februara meseca. Sastav THE GROUNDLESS objavio je video za numeru "Nightmare" koju premijerno možete videti na našem portalu.

THE GROUNDLESS objavili video za numeru 'Nightmare', uskoro EP

Iza imena The Groundless se kriju Saša Friš (Pero Defformero, Ritam Nereda), András Ispán (Pero Defformero, Divlje Jagode) i Srđan Golubica (ex-Pero Defformero, ex-Alogia) i Ana Maglica (ex-Destiny Potato). Ekipa ovom prilikom najavljuje i EP koji ćete moći da čujete tokom februara meseca.

"Sve je krenulo negde 2013 godine kada sam nakon završetka snimanja Defformero albuma shvatio da mi je ostalo još puno pesama koje su prosto vapile da budu snimljene drugačije..." kaže Saša Friš, inicijator The Groundless priče. "Ideja je bila da pokušam da skupim ekipu ljudi čiji rad poznajem i poštujem a sa kojima nisam imao prilike da sarađujem. Za sada smo odabrali četiri pesme koje smo snimili kao promo EP i sa kojim želimo da se predstavimo publici."

"Veoma sam zadovoljna u kom pravcu se razvija cela priča. Muzika benda i moj stil pevanja, iako u neku ruku različiti, čine jednu sjajnu celinu. Za prvi video smo odabrali pesmu Nightmare, koja je ujedno i prva pesma koju smo uradili zajedno pa eto malo i simbolike u tome...“ dodaje Ana Maglica.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.