Vesti

Niški sastav GLAD snimio video u logoru, pogledajte 'Tamnicu'
19.01.2017. | |

Niški heavy metal bend GLAD, na samom početku nove 2017. godine izbacio je spot za pesmu "Tamnica" koja će se naći na njihovom albumu čije se izdavanje očekuje na proleće ove godine. Spot je utoliko zanimljiv što je prvi rock spot koji je sniman u zgradi Logora na Crvenom Krstu u Nišu. U spotu se pojavljuje poznati glumac niškog Lutkarskog pozorišta Davorin Dinić, inače bivši basista benda.

Niški sastav GLAD snimili video u logoru, pogledajte 'Tamnicu'

Grupa Glad je nastala 1996. godine u Nišu i učestvovala je na mnogim festivalima širom Srbije od kojih izdvajaju Zaječarsku gitarijadu, Rock On Fest, Beer Fest, Čupin Memorijal, Peace Rock Fest, a nastupali su i kao podrška bendovima Mama Rock, Kraljevski Apartman i Osvajači.

Bend je takođe na takmičenju srpskih rok grupa pod nazivom Demo masters, a u organizaciji Radio Beograda 202 došao do finala, a snimali su i u studiju 6 Radio Beograda i njihova pesma "Vampir" našla na kompilaciji neafirmisanih bendova 2010. u izdanju PGP RTS.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.