Vesti

CHINAWOMAN 18. marta u Domu omladine Beograda
19.01.2017. | |

"New Decadence" je ime novog albuma Michelle Gurevich - kod naše publike omiljene pod umetničkim imenom Chinawoman, koja će 18. marta ponovo opsetiti beogradsku publiku. Svetski poznata cabaret-noir zvezda tokom proleća premijerno će ga predstaviti na svetskoj turneji, koja uključuje koncert u Domu omladine Beograda. Ulaznice su u pretprodaji preko EVENTIM mreže, po promotivnoj ceni od 1000 dinara.

Freddie Mercury

Kanadska kantautorka, ruskog porekla, iz Toronta, već godinama skreće na sebe pažnju izuzetno zanimljivim, jedinstvenim pristupom scenskom nastupu i komponovanju: radi se o veoma intimnom stvaralačkom svetu sa pesmama na ivici tišine, koje se odvijaju uz krajnje svedenu instrumentalnu pratnju, izdvajajući u prvi plan glas i poeziju Chinawoman. Na njenim koncertima uglavnom se sa strahopoštovanjem ćuti i prisustvuje dirljivom minimalističkom umetničkom majstorstvu, koje predstavlja potpuno posebno poglavlje na globalnoj alternativnoj sceni.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.