Vesti

Pogledajte novi spot benda HAMMERFALL
19.01.2017. | |

Švedski heavy metal ratnici HAMMERFALL predstavili su spot za pesmu "Built to Last" sa istoimenog studijskog albuma, čija se recenzija našla na našim stranamaPodsećamo, njihov debi za izdavača Napalm Records objavljen je u novembru. Bend promoviše ovo izdanje na svetskoj turneji u okviru koje će najbliže nama posetiti Budimpeštu, i to 31. januara kada će nastupiti u rasprodatim prostorijama kluba Barba Negra. Na ovoj turneji će se publici predstaviti i novi bubnjar benda Johan Koleberg, nekadašnji član symphonic metal sastava Therion.

Prethodna postava sastava HAMMERFALL

Govoreći o novom albumu, u intervjuu za naš portal frontmen sastava Joacim Cans je izjavio: "'Built To Last' je album koji će izdržati test vremena. Kada se budu osvrnuli na ovaj album za 10 - 15 godina mislim da će fanovi smatrati ovaj album jednim od najboljih albuma u istoriji benda. 'Built To Last' takođe označava fantastičnu karijeru benda HammerFall do sada. Izgradili smo veoma jaku karijeru koja će ostati jaka i nakon što prestanemo da se aktivno bavimo bendom."


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.