Vesti

Najavljen treći Festival srpskog podzemlja, nastupa 16 bendova
19.01.2017. | |

Organizatori MH Concerts i Serbian Hellbangers objavili su listu izvođača na trećem izdanju Festivala srpskog podzemlja, koji će se i ove godine održati u prostorijama Doma omladine i to 25. februara od 18h. Kao i prethodnih godina posetioce očekuje festival posvećen vrhunskim domaćim metal, punk i HC izvođačima, i to na dve bine u dve koncertne sale sa preko 10 sati neprekidnog programa. Pored toga, program festivala će biti obogaćen izložbom underground umetnosti, strip izlogom kao i velikom ponudom nosača zvuka i rekvizita.

Cena ulaznice u pretprodaji stajaće 500 dinara, dok će na dan koncerta koštati 600 dinara. U prodaji je i ograničen kontigent po ceni od 400 dinara za prvih 100 ulaznica, a iste možete nabaviti putem Eventim prodajne mreže.

Festival srpskog podzemlja 3

Što se tiče bendova koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju festivala, kompletan spisak izgleda ovako: Armageddon, Bombarder, Deathonation, First Flame, Gunsale, Infest, Kolac, Merciful Angel, Mud Factory, Quasarborn, Remedy, Replicunts, Sequence, Tidal Yield, Trash Union i Void Inn.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.