Vesti

PIČKE VRIŠTE umesto benda SIX PACK na zimskom izdanju festivala Ferragosto JAM
19.01.2017. | |

Kao što smo već najavili, zimsko izdanje najpopularnijeg slavonskog festivala pod otvorenim nebom Ferragosto JAM-a, biće održano u Vintage Industrial Baru u Zagrebu u petak, 20. januara, pod imenom Ferragosto Winter JAM. Program ovog događaja objavljen je pre nekog vremena, ali je popularni punk rock bend SIX PACK bio prisiljen da otkaže nasutp usled bolesti jednog od članova benda, a kao zamena uskočili su lokalni punk rock heroji PIČKE VRIŠTE. Oni su inače trenutno na pauzi sa koncertnim aktivnostima i privode svoje drugo studijsko izdanje kraju, ali su uspeli da se organizuju da nastupe ovom prilikom. Njihov prvenac "Nedovršena priča" i dalje je moguće besplatno preuzeti putem našeg portala.

Pičke vrište

Potraga za zamenskim bendom trajala je dobar deo dana, a kada su tu misiju obavili organizatori su poručili: "Nakon što smo valjda kontaktirali 30 bendova, i svi su ili bolesni ili ne mogu ili imaju već nešto dogovoreno ili nisu u Zagrebu ili ... pristao je bend koje smo pitali iz zajebancije jer oni uvijek ne mogu - osim ovaj put!!! Tako nam mjesto bolesnog Mikija i Six Packa u petak stižu Pičke vrište!", a ostatak liste izvođača čine: DEBELI PRECJEDNIK, GUŽVA U 16-ERCU i ROCHELLE ROCHELLE, kao i na akustik bini Losing To You (Zoran Džuklevski, Atheist Rap), Luka Tomaš (Kinoklub), Marin Šulentić (Mašinko).

Ulaznice su u prodaji po ceni od 45 kuna do 19. januara, a na ulazu će cena biti 60 kuna. Moguće ih je nabaviti na službenim prodajnim mjestima u Dirty Old Shop-u (Tratinska 18), Vintage Industrial Bar-u (Savska 160) ili putem internet servisa Entrio. Ulaznice za letnje, 10. izdanje Ferragosto JAM festivala u prodaji su po povoljnijim cijenama od 65 kuna do 8. januara. Dostupne su putem servisa Entrio i na Entrio prodajnim mjestima. Početak koncerta zakazan je za 20.00.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.