Vesti

Poslušajte pesmu 'Cone of Shame' benda FAITH NO MORE u revolucionarnom novom formatu
18.01.2017. | |

Kompanija Sonarworks predstavlja revolucionaran novi audio format i u saradnji sa članovima kultnog sastava FAITH NO MORE nudi ekskluzivnu priliku fanovima da poslušaju pesmu "Cone Of Shame" u studijskom kvalitetu na svojim slušalicama. Ako želite da se lično uverite u kvalitet novog formata prijavite se na ovom linku i očekujte potvrdu 7. februara. Ova pesma se našla na aktuelnom, povratničkom albumu benda pod imenom "Sol Invictus", čiju recenziju možete pročiati na našim stranama.

Faith No More

Iz ove kompanije poručuju: "Garantujemo da ćete čuti muziku onako kako je zamišljeno. Svaki set slušalica boji zvuk na sebi jedinstven način pa nikada ne čujete muziku onako kako je umetnik zamislio. Sada, po prvi put, Tru-Fi tehnologija osiguraće da čujete autentični zvuk kakav je umetnik zamislio u studiju bez obzira na model slušalica. Faith No More i Matt Wallace su koristili istu ovu tehnologiju da bi osigurali da 'Sol Invictus' zvuči sjajno - sada i sami možete iskusiti tu preciznost." U nastavku pogledajte kako ovaj format funkcioniše.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.