Vesti

SABATON nagrađuju učesnicu kviza Slagalica
18.01.2017. | |

Nedavno smo na našoj Facebook strani objavili zanimljivu fotografiju iz najpoznatijeg domaćeg kviza "Slagalica", gde je jedno od pitanja u igri "Ko zna zna" bilo posvećeno švedskoj heavy metal senzaciji SABATON. Društvenim mrežama su se ova fotografija i video zapisi iz kviza proširlili, te stigli i do samog benda koji je putem svog Facebook naloga objavio: "Dobili smo ovaj super video iz Srbije. Zaista nam je čast što smo uvršćeni u vaš najveći kviz znanja, ali još nam je veća čast to što je devojka tačno odgovorila! Velika nam je želja da je nagradimo ulaznicom za naš predstojeći koncert u Beogradu. Molimo vas sve da širite ovaj post što više i pomognete nam da pronađemo devojku iz kviza."

PodsećamoSabaton i nemački heavy metal veterani ACCEPT održaće koncert u beogradskom Belexpo centru 6. marta 2017. godine, kada će se pred domaćom publikom po prvi put predstaviti novi gitarista švedskog sastava, Tommy Johansson. Sabaton su svoj aktuelni album "The Last Stand" objavili u avgustu prošle godine za izdavača Nuclear Blast, a našu recenziju tog izdanja možete pročitati na ovom linku. Vest koja je odjeknula čak i u domaćim mainstream medijima je da je jednu od pesama na ovom albumu pod imenom "Last Dying Breath" bend posvetio majoru Dragutinu Gavriloviću, junaku Prvog svetskog rata, što je neminovno doprinelo još većoj popularnosti ovog benda kod nas pa i pojavljivanju u popularnom kvizu.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.