Vesti

BLACKFIELD objavili prvi singl sa novog albuma
18.01.2017. | |

Kao što već znate, britanski muzičar Steven Wilson otkrio je da će novi album projekta BLACKFIELD, koji su pokrenuli on i izraelski muzičar Aviv Geffen, biti objavljen 10. februara za izdavača Kscope i zvaće se "Blackfield V". Sada su objavili i prvi singl sa albuma "Family Man", koji mežete preslušati u nastavku.

Novi album je sniman u Izraelu i Engleskoj u periodu od 18 meseci i sadrži 13 povezanih pesma u ukupnom trajanju od 45 minuta. Dok je ovaj duo zadužen za vokale, gitare i klavijature, bubnjeve na albumu je svirao Tomer Z, dok su simfonijski delovi snimljeni u saradnji sa London Session Orchestra.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.