Vesti

THE GROUNDLESS novo ime na metal sceni, uskoro izdanje
18.01.2017. | |

Novosadska ekipa sigurno ne odmara. Naime, pre nekoliko dana na Facebook-u se pojavila stranica još jednog novosadskog metal benda. Kako saznajemo, iza imena THE GROUNDLESS se krije sviračka ekipa iz benda Pero Defformero koju čine Saša Friš (Pero Defformero, Ritam Nereda), András Ispán (Pero Defformero, Divlje Jagode) i Srđan Golubica (ex-Pero Defformero, ex-Alogia) pojačana Anom Maglicom (ex-Destiny Potato).

Ekipa je najavila da će se više detalja saznati uskoro, a FB stranica je do daljnjeg pod velom tajne. Kako smo uspeli da saznamo, više detalja o svemu znaće se u narednih 7 dana.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.