Vesti

WHITE LIES predstavili spot za numeru 'Don't Want to Feel It All'
18.01.2017. | |

Nakon više nego uspešne evropske turneje, na kojoj su posetili i zagrebačku Tvornicu Kulture 8. novembra, britanski indie sastav WHITE LIES objavio je još jedan video. Ovoga puta momci su ekranizovali numeru "Don't Want to Feel It All" sa aktuelnog albuma "Friends".

Spotom koji je snimljen na koncertima u Madridu i Barseloni, momci su preneli atmosferu nastupa sa bina širom Evrope i najavili headline turneju po Americi koja počinje 1. februara, nakon koje se vraćaju u Britaniju.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.