Vesti

DESTRUCTION, THE BLACK DAHLIA MURDER i DISCHARGE na Exit festivalu!
18.01.2017. | |

Žestoko gitarsko prašenje i ove godine isporučuje kultna metal, punk i hardcore bina EXIT festivala - Explosive! Čak sedam prvih bendova već je potvrdilo svoje nastupe, a ovu eksplozivnu grupu predvode čuveni nemački trash metalci DESTRUCTION, koji na EXIT festivalu nastupaju premijerno sa novim albumom i istoimenom "Under Attack" turnejom koja samo u prva dva meseca ove godine obilazi oko 30 gradova u Evropi!

DESTRUCTION, THE BLACK DAHILIA MURDER i DISCHARGE na Exit festivalu!

I legendarni britanski hardcore pankeri DISCHARGE, čije su pesme obrađivali bendovi kao što su Metallica, Anthrax i Sepultura, vraćaju se na tvrđavu sa novim albumom, "End of Days", a iste noći sa njima nastupiće njihovi meksički pandani ACIDEZ! Posebno mesto u programu zauzima detroitska senzacija i jedan od najznačajnijih death metal sastava nove generacije, THE BLACK DAHLIA MURDER, hedlajneri najvećih metal festivala i bend sa višemilionskom bazom fanova na društvenim mrežama! Na EXIT dolazi i američki grindcore bend u usponu FULL OF HELL, britanski skejt-pankeri iz grupe DARKO, te rumunski black metal magovi DORDEDUH!

EXIT tim iduće godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, novi festival u Istri koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, a već su potvrđeni The Prodigy, Dubioza kolektiv i Urban&4. Sledeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula, sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula! U akciji "1 karta = 4 festivala", koja će zbog velikog broja molbi fanovi biti produžena još do 30. januara, svi kupci ulaznice za EXIT po ceni od 6.490 dinara, na poklon dobiće i ulaz na ostala tri festivala, uz registraciju putem sajta exitfest.org od 1. do 28. februara! Više informacija o ulaznicama na www.exitfest.org.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.