Vesti

DEBELI PRECJEDNIK i ONE STEP AWAY u Novom Sadu 18. februara
18.01.2017. | |

U novosadskom Omladinskom centru CK13 u subotu, 18. februara, nastupiće dva hrvatska punk bend, osječki DEBELI PRECJEDNIK i ONE STEP AWAY iz Varaždina i Koprivnice. Početak koncerta zakazan je za 21.00, a karte će koštati 500 dinara i biće ih moguće kupiti u prostorijama CK13 od 18.00 na dan koncerta.

Debeli Precjednik / foto: Daniela

Debeli precjednik su česti i dragi gosti Novosađana, ali sada ih se novosadska publika posebno uželela pošto su poslednji koncert u njihovom gradu održali početkom novembra 2015. godine. U međuvremenu oni su objavili još jedno izdanje, svoje šesto studijsko, split album sa zagrebačkim bendom Mašinko, a osječka polovina albuma nosi naziv "Godina majmuna" i sadrži šest pesama, pa će ovaj koncert biti i promocija noviteta.

One Step Away će ovom prilikom premijerno nastupiti u Novom Sadu, ali do ušiju Novosađana je već stigao i njihov fantastični album "Ni grama srama", objavljen krajem prošle godine. Njihov prvenac "V šumi drijeva falidu" u Hrvatskoj spada u sastavni deo andergraund punk lektire, a važe i za jedan od boljih live bendova na regionalnoj punk sceni.

 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.