Vesti

ONE STEP AWAY u subotu promovišu album u zagrebačkoj Tvornici kulture
18.01.2017. | |

Punk rock sastav iz Koprivnice i Varaždina ONE STEP AWAY objavio je, po mnogima, jedno od najboljih izdanja u 2016. na regionalnoj punk sceni, a sada je došlo vreme da održe i koncertnu promociju tog albuma. Njihov drugi studijski album "Ni grama srama" zvanično će biti prezentovan u Tvornici kulture u Zagreb u subotu, 21. januara, a kao podrška će nastupiti popularni horor punk trio SAUČEŠĆE (na promociji njihovog albuma OSA su nastupili kao podrška) i kao after bend KING UBU.

Početak koncerta zakazan je za 21.00, a ulaznice u pretprodaji koštaju 20 kuna i moguće ih je kupiti na sledećim prodajnim mestima u Zagrebu: Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Aquarius CD shop (Varšavska 13), Atlas Arena centar (Ulica Vice Vukova 6), Dancing Bear (Gundulićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Record Store (Tkalčićeva 34), Rockmark (Berislavićeva 13), kao i na Entrio prodajnim mestima i putem njihovog internet servisa. Karte će na ulazu u klub koštati 30 kuna.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.