Vesti

SELJAČKA BUNA i PIKNIK u Božidarcu u subotu
17.01.2017. | |

Kultni sastavi SELJAČKA BUNA i PIKNIK (kao i njihov alter-ego HORROR PIKNIK) nastupiće 21. januara u klubu Božidarac u sklopu festivala Vračar Rocks. Na koncertu će im se pridružiti i sastav Misha Mashina & Mashtrakala. Karte po ceni od 400 dinara mogu se nabaviti u Felix Shop-u (TC Sremska), dok će na ulazu cena karte iznositi 500 dinara. Sastav Seljačka Buna ovom prilikom promoviše novo EP izdanje pod imenom "Briljantin EPIK!", dok će Piknik pored probranih hitova predstaviti i novi singl "Prase iz orbite", o kome smo već pisali.

"Narode! Došao je i taj dan! Velika, ma naša najveća promo svirka će se desiti 21.januara na Božidarcu i tom prilikom ćemo vam predstaviti naš novi album 'Brljantin EPIK!'. Sviraćemo naš pun set, sve najveće hitove i novi album u celini i celosti. Biće tu i specijalnih gostiju ali nećemo vam reći ko će to biti, jer onda ne bi bili specijalni. Naše poselo će nam upriličiti bendovi Misha Mashina & Mashtrakala i Piknik/Horror Piknik, sa kojima prvi put delimo binu. Prisustvo na koncertu je obavezno; opanci, kuke i motike opciono ali dobro raspoloženje je moranje! Brljantin je lek za sve,' poručuju iz benda Seljačka Buna.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.