Vesti

Novi album benda SAXON stiže na jesen
17.01.2017. | |

Legendarni britanski heavy metal SAXON objaviće novi album na jesen otrkio je u intervjuu frontmen sastava Biff Byford. Bend će uskoro početi sa radom na nasledniku izdanja "Battering Ram" iz 2015. godine koje bend još uvek promoviše na aktuelnoj turneji koja je zabeležena koncertnim albumom "Let Me Feel Your Power" koji smo već najavili. Byford je otkrio: "Proces pisanja pesama je dug. Posebno dobrih pesama, kvalitetnih pesama. Želimo da krenemo sa radom ranije i radimo polako, bez žurbe. Želimo da imamo dobar izbor ideja pre nego što uđemo u studio."

Postava benda SAXON

Frontmen dodaje: "Voleli bismo da ga izdamo u avgustu. To bi bilo dobro. Ali to je album. Ne možemo ništa garantovati. Možda uđem u studio u utorak ujutru i kažem da je sve sranje i da moramo da počnemo ponovo. Takve stvari ne možete planirati toliko unapred."

Photo: Jessica Brownstetter

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.