Vesti

11 MINUTA zakazali novosadsku promociju novog EP izdanja
15.01.2017. | |

U četvrtak, 19. januara, bend 11 MINUTA pravi novosadsku promociju EP-a pod nazivom "Sovjet Danguba", u lokalu Firchie Think Tank studio. Početak događaja zakazan je za 22.00, a karte je moguće kupiti po ceni od 200 dinara putem Gigstix internet servisa ili na njihovim prodajnim mestima, dok će na ulazu cena karata biti 300 dinara.

"Posle duzeg vremena napokon su se stvorili uslovi za promociju. Promenili smo nekoliko članova benda, sada smo se ustalili i spremni smo da publici predstavimo EP, šta više, ceo album koji će do kraja godine biti objavljen od strane izdavačke kuće Lampshade media. Podrška su nam drugari iz benda Nemir, i možemo da obećamo dva sata ozbiljne autorske rokenrol svirke. Takođe, u pripremi je spot za naš peti singl "Boom Boom" koji se trenutno može preslušati na dobro poznatim muzičkim servisima (Deezer, iTunes...)", poručio je Filip, gitarista benda.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.