Vesti

ORTHODOX CELTS objavili novi album posle 10 godina, preslušajte 'Many Mouths Shut'
13.01.2017. | |

Beogradski sastav ORTHODOX CELTS upravo je objavio svoj dugoočekivani studijski album "Many Mouths Shut". Ovo je prvo izdanje benda nakon albuma "5" koji je izašao sada već davne 2007. godine.

Preslušajte novi album benda ORTHODOX CELTS!

Bend je nedavno pokrenuo svoj lejbel O'Celts Records preko kojeg su objavili ovaj album, a pored fizičkog izdanja album se može naći i na svim digitalnim servisima. Producent albuma je Dejan Lalić, a novi album donosi 13 numera od kojih su 6 tradicionalne irske numere i sedam autorskih numera. Omot i listu pesama možete pogledati ispod.

Album u fizičkom obliku možete nabaviti u Beogradu ''Dallas Shop'' - Mamut u Novom Sadu ''Mungos CD Shop'' ili poručiti preko email adrese ocelts.shop@gmail.com.

Orthodox Celts - Many Mouths Shut! (2017)

"Many Mouths Shut!" lista pesama:

01. One/Milk & Honey
02. I Wish You The Very Worst
03.  Morrison's Jig
04. Save Me
05. The Banshee
06. King of the Hill
07.  Flowers of Red Hill
08. Lone Wolf
09. Revolution
10. Banish Misfortune
11. Double Cross
12. Parting Glass
13. Kesh Jig

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.