Vesti

DEL ARNO BAND objavili boks-set izdanje 'Igraj dok te ne sruše'
13.01.2017. | |

Povodom jubileja 30 godina rada DEL ARNO BAND je objavio boks-set izdanje "Igraj dok te ne sruše" za izdavačku kuću Mascom Records.

Del Arno Band/foto: Jovan Ristić

"Boks-set je odgovor na proslavu jubileja, ali i na brojne opaske naših poštovaoca koji su nam javljali da je do naših izdanja teško doći. Sadrži četiri naša autorska albuma i peti cd, sa duetima, obradama… Tu će se naći i priličan broj neobjavljenih snimaka, a uz to ide i knjižica sa fotografijama iz porodičnih albuma, kao i prigodni tekstovi ljudi čiju rok misao izuzetno poštujem, a to su Aleksandar Žikić, Dragan Kremer, Petar Janjatović, Dragan Ambrozić i mladi rok novinar iz Novog Sada Nenad Pekez – izjavio je Jovan Matić u intervjuu za Politiku

Bend je krajem prošle godine održao tri fenomenalna koncerta u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu kojima su na spektakularan način obeležili pomenuti jubilej.

Boks-set možete poručiti po ceni od 1799.00 dinara preko sajta izdavačke kuće Mascom Records na ovom linku. Dostava je besplatna za celu Srbiju.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.