Vesti

Phil Anselmo i horor glumac Bill Moseley objavili novu pesmu
13.01.2017. | |

Pevač legendarnog sastava PANTERA Phil Anselmo objavio je novu pesmu, koja je proistekla iz njegove dugogodišnje saradnje sa glumcem horor flimova Bill-om Moseley-em. Pesma "Bad Donut" će se naći na novom EP izdanju ovog dvojca koje će se zvati "Songs of Darkness and Despair" i izaći će 20. januara preko izdavača Housecore Records.

Phil Anselmo

Moseley je poznat po ulogama u mnogim horor ostvarenjima, kao što je na primer "The Texas Chainsaw Massacre 2" i filmovi Rob-a Zombie-a "House of 1.000 Corpses" i "The Devil's Rejects". On već godinama dogovara snimanje sa Anselmom, a sada su konačno ovu saradnju i ostvarili. "Sve pesme imaju drugačije vibracije, jer sam hteo da prikažu Bill-ovu tekstualnu viziju, a on takođe ima i specifičnu notu u svom glasu i samoj intonaciji reči", rekao je Anselmo.

Lista pesama EP-a "Songs of Darkness and Despair":

01. Dirty Eye
02. Corpus Crispy
03. Catastrophic
04. Widder Woman
05. Tonight's The Night We Die
06. Bad Donut

Izgleda da se Anselmo nakon otkazanih prošlogodišnjih nastupa benda Down vraća izdavanju pesama i muzike. Kao što znate, on je početkom prošle godine izazvao poprilično veliki skandal u metal svetu kada je odlazeći sa bine pozdravio publiku nacističkim pozdravom uz to se derući: "White power!" Mnogi muzičari su ga tada javno kritikovali, mnogi festivali otkazali nastupe bendu Down, a on se ubrzo i izvinio nakon čega se kompletna situacija "utišala".

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.