Vesti

U martu stiže novi album benda OBITUARY!
12.01.2017. | |

Još jedan legendarni death metal bend će ove godine izbaciti svoje novo studijsko ostvarenje. Pravo sa Floride 17. marta stiže novi album benda OBITUARY!

U martu stiže novi album benda OBITUARY!

Nakon prošlogodišnjeg EP-a "10,000 Ways to Die", momci koji režu od 1984. godine izbaciće album koji će naslediti "Inked In Blood" iz 2014. godine. Deseti studijski album koji je snimljen u studiju benda donosi okruglo 10 novih pesama koje će se sasvim sigurno obresti u okvirima onog zvuka na koji nas je ova petorka navikla, bar sudeći po tizeru. Omot i spisak pesama albuma "Obituary" možete videti ispod. Izdavač je i ovoga puta Relapse Records.

U martu stiže novi album benda OBITUARY!

01. Brave
02. Sentence Day
03. Lesson In Vengeance
04. End It Now
05. Kneel Before Me
06. It Lives
07. Betrayed
08. Turned To Stone
09. Straight To Hell
10. Ten Thousand Ways To Die

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.