Vesti

QUEENS OF THE STONE AGE najavili novi album tokom 2017. godine!
12.01.2017. | |

Od ovoga trenutka slobodno na listu albuma koje jedva čekamo u 2017. godini možete dodati i album benda QUEENS OF THE STONE AGE.

QUEENS OF THE STONE AGE najavili album tokom 2017. godine!

Iako je prvobitno bio plan da se novi album završi do kraja 2016. godine, stvari su dobile drugačiji zaplet. Naslednik albuma "… Like Clockwork" iz 2013. godine će tek tokom 2017. dobiti naslednika.

"Mislim da nikome od nas ne treba ovaj bend, ali svi mi volimo ovaj bend" rekao je Troy Sanders za magazin Rolling Stone i dodao: "Drugačije sigurno ne bi radili na tome da QOTSA dobije novi album ove godine. Veoma smo zauzeti. Mastodon, Queens of the Stone Age i At the Drive-In će noe albume objaviti ove godine, tako da nas čeka dosta posla".


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.