Vesti

A|SYMMETRY objavlili lyric video za numeru 'Let Me Live'
12.01.2017. | |

Progressive metal sastav A|SYMMETRY koji je tokom prošle godine objavio album "Fragility" upravo je u etar pustio još jedan singl. Nakon ekranizacije pesama "A New Beginning" i "A Cogwheel", na red je došao i lyric video za numeru "Let Me Live" koju prati još jedan lyric video koji možete videti ispod.

A|symmetry

Podsetimo se, "Fragility" donosi konceptualnu priču podeljenu u devet pesma u ukupnom trajanju od 50 minuta vrsnog progressive/power metal zvuka ispunjenog moćnim vokalima, kompleksnim aranžmanima i snažnom ritam sekcijom. Na albumu gostuje i nekoliko poznatih muzičara, Linus Abrahamson (Andromeda, Edge Of A Circle, Metal Station, Nonexist), Dušan Đurić Svilokos (Trigger) i Johan Reinholdz (Andromeda, Nonexist, Skyfire).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.