Vesti

DROPKICK MURPHYS objavili spot za pesmu 'Paying My Way'
11.01.2017. | |

Čuveni celtic punk sastav DROPKICK MURPHYS su video za pesmu "Paying My Way" koja se nalazi na njihovom najnovijem albumu "11 Short Stories of Pain & Glory". Reditelj Chris Curtis napravio je neobičnu kombinaciju snimaka članova benda i snimaka ljudi koji pate od različitih poteškoća ili bolesti zavisnosti.

Deveti studijski album "11 Short Stories of Pain & Glory" objavljen je 6. januara a prethodio mu je "Signed And Sealed In Blood" iz 2013. godine.

Podsećamo vas, ovaj bend će nastupiti i u Srbiji pred rasprodatim Domom omladine u Beogradu 8. februara ove godine, te u Zagrebu dan ranije.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.