Vesti

SCORDISCI objavili prvi spot, pogledajte 'Forever On The Road'
11.01.2017. | |

Beogradski irish punk bend SCORDISCI predstavio je svoju drugu pesmu i prvi spot, i najavio predstojeći EP pod nazivom "Not Fitting For a Man", u kome će se, pored autorskih numera, naći i poneka obrada poznatih svetskih hitova.

SCORDISCI objavili prvi spot, pogledajte 'Not Fitting For a Man'

Spotom za pesmu "Forever On The Road", ovaj mladi osmočlani sastav inspirisan irskom muzikom i kulturom, najavio je uspešnu i plodonosnu godinu, kako za sebe, tako i za svetsku i domaću scenu irske muzike, budući da se u narednim mesecima očekuju izdanja sve četiri srpske grupe ovog žanra, uz nekolicinu svetskih.

Da za sve "srpske Irce" ima mesta pod reflektorima klubova i festivala u regionu, potvrđuju i dupke puni pabovi i koncertne sale tokom cele godine, iznova stavljajući pečat na tezu da je našoj publici irska muzika duboko u genima.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.