Vesti

Greg Graffin (BAD RELIGION) najavio novi solo album
11.01.2017. | |

Frontmen legendarnog punk rock benda Bad Religion, punk legenda i profesor, Greg Graffin će u martu ove godine izbaciti svoj treći solo album.

Greg Graffin (BAD RELIGION) najavio novi solo album

"Pravljenje ovog albuma mi je bilo zanimljivo isto kao kada sam sa Bad Religion radio na albumu "Suffer". Kao da je sve vodilo ka tome da ću napraviti ove pesme. Sve je išlo glatko i potpuno organiski. Odavno se nisam osećao ovako iskreno" rekao je Graffin povodom novog solo albuma.

Njegov folk/country still se u mnogome razlikuje od onoga što radi sa matičnim bendom, ali tematski je vrlo slično. Prvi solo album "American Lesson" izašao je sada već davne 1997. godine, dok je drugo studijsko ostvarenje "Cold As Clay" izašlo 2006. godine. Omot, listu pesama, kao i singl "Making Time" sa albuma "Millport" možete videti ispod.

01. Backroads of My Mind
02. Too Many Virtues
03. Lincoln’s Funeral Train
04. Millport
05. Time of Need
06. Making Time
07. Shotgun
08. Echo on the Hill
09. Sawmill
10. Waxwings

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.