Vesti

MORTAL KOMBAT najavili nastupe u regionu
11.01.2017. | |

Momci koji su podigli dosta prašine pred sam kraj prethodne godine spotom za numeru "Devedesete" polako ali sigurno krenuli su u novu koncertu sezonu. Najavljeni su nastupi benda MORTAL KOMBAT u Srbiji i Hrvatskoj, a kako čujemo, polako se šuška i o novom beogradskom koncertu koji nas sigurno čeka u maju.

Za sada su najavljeni koncerti u Boru, Pirotu i Pančevu, a što se Hrvatske tiče, za to je rezervisan prvi vikend februara, kada će Kombati nastupiti u Puli i Zagrebu. Ispod možete videti kompletnu listu nastupa.

20. januar 2017. - Klub Darkwood, BOR
21. januar 2017. - Omladinski kulturni centar, PIROT
27. januar 2017. - Dvorana Apolo, PANČEVO
03. februar 2017. - Klub Uljanik, PULA
04. februar 2017. - KSET, ZAGREB

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.