Vesti

ALESTORM počeli sa snimanjem novog albuma
11.01.2017. | |

Momci iz škotskog folk/power metal sastav ALESTORM ušli su u studio kako bi započeli snimanje petog studijskog albuma koji će nositi naziv "No Grave But The Sea".

ALESTORM počeli sa snimanjem novog albuma

"Provešćemo skoro mesec dana u Alpaca Ranch studiju u Orlandu sa našim producentom kako bi snimili novi album. Lasse Lammert je čovek koji će se igrati sa nama, a ovo će ujedno biti i prvo studijsko ostvarenje našeg gitariste Máté Bodor-a. Ovo je period kada treba da vam kažemo da li će album biti mračniji i teži od prethodnog, ali mi to sada zaista ne znamo. Ono što znamo jeste da vas čeka dosta pesama o piratima i piću" rekli su momci iz benda Alestorm.

Njihov poslednji studijski album "Sunset On The Golden Age" izašao je u avgustu 2014. godine za Napalm Records.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.