Vesti

'Torment' benda SIX FEET UNDER stiže u februaru
11.01.2017. | |

Death metal veterani SIX FEET UNDER će objaviti njihov dvanaesti studijski album "Torment" 24. februara poseredstvom izdavačke kuće Metal Blade.

Ono što je sigurno jeste da je Chris Barns najavio najagresivniji album do sada. Ovoga puta komponovanjem albuma pored njega bavili su se i gitarista/basista Jeff Hughell (BRAIN DRILL), kao i Marco Pitruzzella (BRAIN DRILL, ANOMALOUS, SLEEP TERROR).

Za produciranje ove ploče bio je zadužen Chris "Zeuss" Harris koji je za frotnmena ovog benda rekao da je on jedan od najbrutalnijih ljudi sa kojima je imao prilike da radi. Omot i listu pesama možete videti ispod.

'Torment' benda SIX FEET UNDER stiže u februaru

01. Sacrificial Kill
02. Exploratory Homicide
03. The Separation Of Flesh From Bone
04. Schizomaniac
05. Skeleton
06. Knife Through The Skull
07. Slaughtered As They Slept
08. In The Process Of Decomposing
09. Funeral Mask
10. Obsidian
11. Bloody Underwear
12. Roots Of Evil


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.