Vesti

Procurela lista izvođača za muziku iz filma 'T2: Trainspotting'
11.01.2017. | |

Ako ste odrstali tokom devedesetih godina, nemoguće je da niti jednom niste preslušali muziku iz filma Trainspotting. Bilo da ste se ogrebali kod nekoga ko je imao sreću da ima taj disk u originalnom izdanju ili ste voju kopiju imali u znatno jeftinijem pakovanju koje ste kupili u lokalnoj prodavnici ili na berzi ispred SKC-a.

Procurela lista izvođača za muziku iz filma 'T

Muzika iz tog filma oduvek je važila za jednu od boljih kompilacija tog tipa, a kako smo saznali, i nastavak ovog filma imaće odlične numere koje zajedno opisuju atmosferu od možda i najiščekivanijeg nastavka kultnog filma Danny Boyle-a. Ono što se najviše išekuje jeste The Prodigy Remix kultne "Lust For Life" koju u originalu izvodi Iggy Pop, dok ćete na kompilaciji moći da čujete i bendove kao što su Underworld, Blondie, The Clash, Queen i mnoge druge. Kompletnu listu možete videti ispod.

Ako poredimo oba soundtrack-a, sigurno je da nas očekuje film koji će rame uz rame stati sa prvim ostvarenjem, a da li je zaista tako, sačekaćemo početak februara da sami procenimo.

01. Iggy Pop – “Lust for Life” (The Prodigy Remix)
02. High Contrast – “Shotgun Mouthwash”
03. Wolf Alice – “Silk”
04. Young Fathers – “Get Up”
05. Frankie Goes to Hollywood – “Relax”
06. Underworld – “Eventually But (Spud’s Letter to Gail)” [feat. Ewen Bremner]
07. Young Fathers – “Only God Knows”
08. The Rubberbandits – “Dad’s Best Friend”
09. Blondie – “Dreaming”
10. Queen – “Radio Ga Ga”
11. Run DMC vs. Jason Nevins – “It’s Like That”
12. The Clash – “(White Man) in Hammersmith Palais”
13. Young Fathers – “Rain or Shine”
14. Fat White Family – “Whitest Boy on the Beach”
15. Underworld – “Slow Slippy”

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.