Vesti

THE BANGCOCKS najavljuju prvi autorski album za februar
10.01.2017. | |

Beogradski sastav THE BANGCOCKS poznati po singlovima "Rock'n'Rolla", "Hodaj Sa Mnom" i "Do Poslednjeg Metka" zakazali su izlazak prvog autorskog albuma za početak 2017. godine. Bend je osnovan 2013. a iza sebe već imaju preko pedeset nastupa u celom regionu (među kojima su i nastupi na Exit-u, Royal Music Fest-u i Uranak fest-u). Ekskluzivno saznajemo da će se na albumu naći tri ranije objavljene pesme kao i sedam novih, a izdanje je planirano za februar.

THE BANGCOCKS najavljuju prvi autorski album za februar

Marko Marić, frontmen benda najavljuje raznovrsnost stilova, od tvrđih rok do akustičnih numera, kao i tekstova koji obuhvataju mračnu i surovu realnost koja nas okružuje ali i ljubavnu tematiku. "Album će biti pravo osveženje na domaćoj muzičkoj sceni. Odlično je produciran a na njegovom stvaranju je radila ozbiljna ekipa muzičara. Međutim, zbog specifičnosti novog materijala i dosta usnimljenih gitara, naš trio radi na pronalaženju još jednog gitariste koji će upotpuniti zvuk i sa kojim ćemo moći verno da reprodukujemo ono što smo snimili u studiju. Bilo bi lepo ukoliko bismo uspeli da nađemo gitaristu koji bi se uklopio u energiju Bangcocks-a. Čekamo da nam se neko javi preko naše stranice na fejsbuku kako bismo mogli da iznesemo i nastupe koji slede u budućnosti."


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.