Vesti

Zimsko izdanje festivala Ferragosto JAM 20. januara u Zagrebu
08.01.2017. | |

Kako nas od leta deli oko 40 stepeni Celzijusa, a i skok u Orahovačko jezero bi se verovatno završio dolaskom hitne pomoći, organizatori najvećeg slavonskog festivala Ferragosto JAM odlučili su da u godini kada festival slavi 10. rođendan otvore novo poglavnje, zimsko izdanje festivala koje će biti održano u Zagrebu.

Ferragosto Winter JAM

Prvi Ferragosto Winter JAM biće održan u Vintage Industrial Baru (Savska cesta 160) 20. januara, a na dve pozornice nastupiće bendovi SIX PACK, DEBELI PRECJEDNIK, GUŽVA U 16-ERCU i ROCHELLE ROCHELLE, dok će se u akustik varijanti predstaviti Losing To You (Zoran Džuklevski, Atheist Rap), Luka Tomaš (Kinoklub), Marin Šulentić (Mašinko) i Pavle Jovanović (Peek 3).

Ovo će biti prvi put da će u Vintage-u biti postavljene dve bine, a između bina nalaziće se štand za prodaju Ferragosto JAM majica, torba i bedževa, kao i festivalskih ulaznica za letnje izdanje po povoljnijim cenama. Koga sreća posluži, sve će to moći i osvojiti. "Jedini pravi minusi ove su zime u Vintage Industrial Baru – dođite na Ferragosto Winter Jam i oduzmite se kao da je sredina ljeta!", poručuju organizatori iz udruženja Dostava zvuka.

Six Pack / foto: Marko Ristić

Ulaznice su u prodaji po ceni od 45 kuna do 19. januara, a na ulazu će cena biti 60 kuna. Moguće ih je nabaviti na službenim prodajnim mjestima u Dirty Old Shop-u (Tratinska 18), Vintage Industrial Bar-u (Savska 160) ili putem internet servisa Entrio. Ulaznice za letnje, 10. izdanje Ferragosto JAM festivala u prodaji su po povoljnijim cijenama od 65 kuna do 8. januara. Dostupne su putem servisa Entrio i na Entrio prodajnim mjestima.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.