Vesti

SCHOOL BUS objavili album 'Gledanje u sunce'
06.01.2017. | |

Knjaževački punk rock četverac SCHOOL BUS objavio je svoj drugi studijski album "Gledanje u sunce" koje nosi etiketu izdavačke kuće Take It or Leave It Records. Album je prvobitno najavljen spotom za pesmu "Parole", a uz studijsko izdanje prezentovan je i drugi video single, za pesmu "Bez veze". Materijal za izdanje snimljen je početkom 2016. godine u PsychoTherapy studiju u Nišu, a produkciju potpisuje Nenad Pejčić. Video radovi su delo Korelo produkcije.

School Bus - Gledanje u sunce

"Album "Gledanje u sunce" je produkt svakodnevnog života i prolazi kroz misli i osećanja svakog člana benda", izjavili su članovi sastava povodom izlaska novog materijala. U razdoblju između dva albuma, School Bus je intenzivno nastupao na mnogobrojnim koncertima u zemlji i inostranstvu i najavljuje da će tek sada, nakon izdavanja drugog albuma, nastaviti još većim intenzitetom i sa mnogo više energije. Album "Gledanje u sunce" dostupan je na kompakt disku, kao i putem sledećih internet servisa: Google Play, Deezer, Spotify i Amazon.

School Bus je nastao 2008. u Knjaževcu od tadašnjih srednjoškolaca. Nakon velikog broja odsviranih koncerata i uvežbavanja autorskog materijala 2010. snima debitanski album "Ljubav, bes, nostalgija..." načinjen u kućnim uslovima, koji je objavljen za zagrebačku nezavisnu izdavačku kuću Slušaj najglasnije 2013. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.