Vesti

Poslušajte koncertni snimak pesme 'Fast As A Shark' benda ACCEPT
06.01.2017. | |

Već smo pisali o tome da će legendarni nemački heavy metal sastav ACCEPT objaviti novi koncertni album pod imenom "Restless and Live", a sada možete poslušati i snimak kultne pesme "Fast As A Shark" sa istog. "Restless and Live" će biti objavljen 13. januara 2017. godine za izdavača Nuclear Blast. Koncert je snimljen tokom nastupa benda na festivalu Bang Your Head!!! 2015. godine u Nemačkoj i biće objavljen u više formata, među kojima su Blu-Ray, DVD i dupli CD. Wolf Hoffmann najavio da će novi ACCEPT biti najžešći album do sada

PodsećamoAccept će se iduće godine otisnuti na turneju kao specijalni gosti benda Sabaton i u okviru te turneje posetiti i Beograd, i nastupiti 6. marta u Belexpo Centru. Gitarista i vođa sastava Wolf Hoffman otkrio je da bend radi na novom studijskom albumu, koji opisuje kao "najžešći do sada".

Foto: Dr. Zoidberg

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.