Vesti

PRTI BEE GEE i BVANA 13. januara u Božidarcu
06.01.2017. | |

Beogradski hip-hop sastav PRTI BEE GEE i reper BVANA nastupiće u Božidarcu 13. januara u okviru festivala Vračar Raps. Prti Bee Gee će ovom prilikom promovisati svoj aktuelni album "Petarda", dok će Bvana predstaviti ploču "Čelično Mudo" objavljenu za Nocturne Media u maju prošle godine. Karte za ovaj događaj mogu se nabaviti po ceni od 500 dinara u Felix Shopu (TC Sremska). Pored njih, na koncertu će nastupiti i gosti čija imena će biti naknadno objavljena.

"Kako najluđe započeti novu godinu, razbiti maler petka trinestog i usput dočekati Srpsku novu godinu ako ne u društvu najluđih ortaka sa scene, Prti Bee Gee i Bvana Herbalajzer, plus još gomila gostiju čija imena ćemo uskoro objaviti," poručuju organizatori.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.