Vesti

WENT i WOODEN AMBULANCE na Prazničnom specijalu u Elektropioniru
05.01.2017. | |

Beogradski sastav WENT i subotički WOODEN AMBULANCE nastupiće u četvrtak, 12. januara od 21 čas u klubu Elektropionir u Beogradu i prirediti sad već tradicionalni "Praznični specijal" za ljubitelje folk rok i amerikana zvuka. Ulaznice za koncert će biti 400 dinara.

WENT promovišu prvenac u klubu Elektropionir

Went je u godini za nama objavio prvo dugosvirajuće izdanje "The Great Escape", a publici će predstaviti pesme sa ovog, kao i prethodnih EP izdanja. Album "The Great Escape" biće dostupan u ekskluzivnom tiražu za fanove kompaktnih nosača zvuka, a bend priprema i merchandise za sve posetioce koncerta.

Osmočlani bend Wooden Ambulance će po prvi put izvesti neke od pesama koje priprema za novi album, odabrane singlove sa dva izdanja iz 2015, "Northern Sadness" sa Robertom Tilly-jem i "North From Your Heart: Wooden Ambulance Remixed", kao i svoja prva tri albuma.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.