Vesti

Bivši frontmen sastava IRON MAIDEN objavljuje 'Endure And Survive' u martu
04.01.2017. | |

Bivši pevač legendarnih IRON MAIDEN, Blaze Bayley će objaviti novi studijski album pod imenom "Endure And Survive (Infinite Entanglement Part II)" 3. marta za sopstvenu izdavačku kuću Blaze Bayley Recordings. Kao što ime sugeriše, ovaj album je drugi deo konceptualne trilogije "Infitite Entanglement" čiji je prvi deo objavljen prošle godine. Produkciju albuma potpisuju Chris Apleton i sam pevač.

U okviru promocije albuma Bayley će se otisnuti na turneju u sklopu koje će posetiti i Beograd, gde će nastupiti 28. jula u klubu Fest, kao što smo već najavili. U sklopu iste turneje pevač će nastupiti i u klubu Sloga u Sarajevu. 

Blaze Bayley - Endure and Survive (2017)

"Endure And Survive (Infinite Entanglement Part II)" lista pesama:

01. Endure And Survive
02. Escape Velocity
03. Blood
04. Eating Lies
05. Destroyer
06. Dawn Of The Dead Son
07. Remember
08. Fight Back
09. The World Is Turning The Wrong Way
10. Together We Can Move The Sun

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.